Syöttekö työ maalla?

image description

Aromit pääsevät oikeuksiinsa, kun aterian voi nauttia maaseudun raittiissa ilmassa tai tuvan lämmössä.

Monet meistä kaupunkilaisista syövät työmaalla ja työmaaruokia väheksymättä, Ravintola Piano haluaa muistuttaa ruokatunnin kolmesta alkuperäisestä periaatteesta.

  1. Ruokatunnin aikana saa poistua tietokoneen tai sorvin äärestä ja ottaa etäisyyttä työympäristöön. Se kannustaa parempiin työtuloksiin.
  2. Lounastunnilla voi ylläpitää sellaisia sosiaalisia suhteita, jotka työ ikävästi katkaisee. Se virkistää suhteita työtovereihin.
  3. Ravinnosta kannattaa etsiä uusia nautintoja, joiden pariin pääsee Pianossa. Meidän työmme on etsiä teille makuja ja luoda teille tunnelmaa. Me arvostamme työtämme. Siksi me syömme vastoin neuvojamme työmaalla. Se on velvollisuus ja etu.  

Teidän ei siis tarvitse istua Pianossa ammatiksenne, vaikka jotkut asiakkaamme ovat sanoneet, että ei se hassumpi työ olisi, vaikka ei saisi palkkaakaan,  meillä on kuulemma hyvä ympäristö, hyvä ruoka, edulliset antimet ja ystävällinen henkilökunta. Emme me itse olisi kaikkea tuota tienneetkään, mutta meille on kerrottu. Erään toimiston väki sanoi, että työpaikkaruokailu tuo mieleen jalkakahleet ja peltilautaset.

Tervetuloa, monta kertaa